3CX Partner

DÉ 3CX PARTNER VOOR UW ZAKELIJKE COMMUNICATIE

Ben je op zoek naar oplossingen voor de zakelijke communicatie binnen jouw organisatie? Als 3CX partner is NuCall de geschikte partij voor jouw vraagstuk. Bij NuCall draait het maar om één ding: wij zorgen ervoor dat je altijd goed bereikbaar bent. Als specialist in VOIP oplossingen helpen wij klanten door innovatieve, snelle, flexibele en voordelige communicatie oplossingen te realiseren op gebied van vaste telefonie, een mobiele aansluiting of een internetverbinding.

Vrijblijvende offerte aanvragen

TITANIUM PARTNER 3CX

Of het nu gaat om 3CX telefonie, een 3CX abonnement, hosted 3CX, VoIP, vast en mobiel integratie of internet. Als Titanium Partner 3CX kunnen wij, met onze communicatie oplossingen, ervoor zorgen dat je organisatie kosten bespaard en tegelijkertijd de bereikbaarheid van haar medewerkers vergroot. We bespreken graag met jou hoe je de communicatie binnen jouw organisatie vorm wilt gaan geven.

DE MOGELIJKHEDEN MET 3CX

3CX is een zakelijke telefooncentrale in de cloud. Dit is een op software gebaseerd telefoonsysteem. 3CX wordt wereldwijd door bedrijven gebruikt en staat bekend om de innovatieve en geavanceerde technologie. Als 3CX partner bieden wij deze software aan met veel opties zoals onder andere: 

Neem vrijblijvend contact op

UW EIGEN 3CX PARTNER PORTAL

Via de 3CX Partner Portal kunnen jouw medewerkers inloggen in hun persoonlijke 3CX account. We zorgen ervoor dat elke medewerker een persoonlijk profiel ontvangt. Met een eigen Partner Portal blijven medewerkers, ongeacht waar zij zich bevinden, altijd bereikbaar. Dat vergroot de flexibiliteit van je medewerkers. Ons motto is niet zomaar:  “Altijd en overal bereikbaar”.

MAAK KENNIS MET JOUW 3CX PARTNER 

Maatwerk is bij 3CX de standaard. Wij kunnen snel schakelen en we zijn al sinds 2006 3CX partner. Samen kijken we graag welke functionaliteiten jij nodig hebt en welk prijskaartje daaraan hangt. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.