3CX PBX

3CX PBX: een complete oplossing voor telefonie

Kies voor 3CX PBX van NuCall en je kiest voor efficiency, gemak en een complete oplossing voor je telefonie. PBX staat voor Private Branch Exchange en is een automatisch privé telefoonnetwerk systeem, te herkennen door veelvuldig gebruik in call centers.

Er zijn verschillende opties binnen de PBX-telefoonsystemen. Je hebt de traditionele PBX, de hosted/virtuele PBX, de IP PBX (ook wel bekend als VoIP PBX) en de hosted virtueel IP PBX. 3CX PBX lijkt het meeste op de IP PBX.

Dit telefoonsysteem is op software gebaseerd en helpt bij het uitvoeren van bepaalde taken en diensten. De optie IP PBX binnen de vier PBX telefoonsystemen is beter dan het traditionele PBX telefoonsysteem, omdat de opties bij de bedrijfsgebonden PBX een stuk moeilijker zijn om in te richten. Tenzij je er geen bezwaar tegen hebt om diep in de buidel te grijpen. En waarom zou je dat doen als je veel voordeliger uit kan zijn? 

3CX telefooncentrale vervangt PBX hardware

De 3CX telefooncentrale vervangt de traditionele PBX-hardware. Dit telefoonsysteem is gebaseerd op software. Wij hosten je software vanuit de NuCall cloud op basis van Linux. Dit doen wij vanuit meerdere datacenters in Nederland. NuCall staat er dan ook garant voor dat je software altijd up-to-date is.

Flexwerken was nog nooit zo eenvoudig. Al je communicatiemiddelen worden op één platform geïntegreerd. Denk aan je mobiel, je CRM-pakket en webmeeting. Dat zorgt direct voor meer effectiviteit en snelheid!

3cx pbx

 

Geen limiet aan gebruikers

Neem je een 3CX abonnement af bij NuCall, dan is het aantal gebruikers ongelimiteerd. Bovendien betaal je geen vast tarief per gebruiker. Je medewerkers gebruiken de telefonie niet altijd op hetzelfde moment, dus waarom zou je daarvoor betalen? Wij geloven dat dit makkelijker en eerlijker kan en brengen daarom het aantal gelijktijdige gesprekken dat plaatsvindt in rekening. Je hebt tevens de keuze uit verschillende opties. Denk aan keuzemenu’s, bellen via een app, gespreksopname, conference calling, voice-mail en nog veel meer. Weet je niet goed welke opties je allemaal wilt gebruiken? Wij adviseren je graag!

Demo aanvragen

Benieuwd wat onze 3cx partner voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag een demo aan en ervaar het zelf! Als je er niet uitkomt, helpt Paul je graag geheel vrijblijvend via een Webmeeting de demo met jou te doorlopen.

3CX Telefonie abonnement op basis van gelijktijdigheid

Of je nu een middelgroot bedrijf bent in de commercie met 250 medewerkers of een klein bedrijf in het onderwijs met 20 medewerkers, bij NuCall betaal je voor het aantal gesprekken dat gelijktijdig plaatsvindt. Geen vaste tarieven per werkplek of per medewerker dus. Dat betekent zowel dat je niet hoeft te betalen voor medewerkers die toch al weinig bellen én een besparing op telefoonkosten. Bovendien zit er geen limiet aan het aantal gebruikers. We maken per medewerker een eigen profiel aan, zodat ze overal kunnen inloggen. Iedere medewerker is hierdoor bereikbaar, ongeacht waar ze zich bevinden. Bijkomend voordeel hiervan is dat zij flexibel kunnen werken.

Kiezen voor 3CX PBX van NuCall

Je ziet het, NuCall neemt de bereikbaarheid van je organisatie serieus! Daarom is maatwerk bij NuCall de standaard. Wij kunnen snel schakelen en zijn al sinds 2006 aanbieder van hosted 3CX. Ondertussen zijn er honderden bedrijven die hun zakelijke telefonie aan ons hebben uitbesteed. Ook met jou bespreken we graag jouw best passende bereikbaarheidsoplossing. Welke functionaliteiten heb je nodig en welk prijskaartje mag daaraan hangen? Een ding is zeker: je bent verzekerd van onze kwaliteit en expertise. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Lees hier meer over VOIP

VOIP

Bellen via het IP-netwerk. Alltijd en overal bereikbaar. Welke VoIP-oplossing past bij jouw (toekomstige) situatie?

Mobiele telefonie

MOBIELE TELEFONIE

Een abonnement voor je smartphone dat zich aanpast op het belgedrag van jou en je team. In NL of in de EU.

internet

INTERNET

Met ons internet realiseren wij een zo optimaal mogelijke verbinding en zijn wij in staat om end-to-end kwaliteitsgaranties af te leveren.

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.