3CX prijzen

3CX prijzen lager door kostenbesparing

De 3CX prijzen vallen erg mee omdat je kosten bespaart met een 3CX abonnement van NuCall. Dat komt omdat je bij NuCall alleen betaalt voor het aantal gesprekken dat gelijktijdig gevoerd wordt. Veel bedrijven berekenen een vast bedrag, per werkplek per maand. NuCall gaat anders te werk, want waarom zou je betalen voor medewerkers die niet veel aan de telefoon zitten? Op die manier bespaar je niet alleen op de abonnementsprijs, maar ook op telefoniekosten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

3CX prijzen gebaseerd op functionaliteiten

De 3CX prijzen die wij in rekening brengen, zijn gebaseerd op de bereikbaarheidsoplossing die we realiseren voor jouw bedrijf. Dat bespreken we onderling. Welke functionaliteiten wil je graag hebben en wat is het budget dat je te besteden hebt? Een ding is zeker: bij NuCall krijg je altijd een oplossing op maat voor jouw telefonie omdat geen bedrijf hetzelfde is. NuCall verzorgt zowel zakelijke telefonie voor de kleine mkb’er tot en met grote zorg- en onderwijsinstellingen. 

Wie is NuCall?

Wij vinden dat gewoon goed bereikbaar zijn, ongeacht waar je je bevindt de standaard behoort te zijn. Goede zakelijke telefonie kan getoetst worden aan goed werkende telecommunicatie waarbij de klant ons nauwelijks opmerkt. Een telefoonsysteem dat slecht presteert of waarbij je tegen grenzen aanloopt zorgt voor ergernissen. Gelukkig kun je bij NuCall rekenen op innovatieve communicatietechnologie die helpt je interne en externe communicatie perfect op elkaar af te stemmen en in goede banen te leiden. Daarbij stoppen we niet voordat je tevreden bent. Nadat alles werkend is opgeleverd, nemen wij na verloop van tijd contact met je op om te inventariseren of alles werkt en of je nog functionaliteiten mist. We zorgen eveneens graag voor de complete inrichting van je eigen 3CX cloud. Daarbij ben je verzekerd van veiligheid en efficiëntie.

3CX kosten

Je bespaart dus op zakelijke telefonie met een 3CX abonnement van NuCall. Ben je benieuwd naar 3CX in de praktijk? Probeer 3CX dan gratis uit en vraag een proefabonnement aan.

Telefonie abonnement op basis van gelijktijdigheid

Of je nu een middelgroot bedrijf bent in de commercie met 250 medewerkers of een klein bedrijf in het onderwijs met 20 medewerkers, bij NuCall betaal je voor het aantal gesprekken dat gelijktijdig plaatsvindt. Geen vaste tarieven per werkplek of per medewerker dus. Dat betekent zowel dat je niet hoeft te betalen voor medewerkers die toch al weinig bellen én een besparing op telefoonkosten. Bovendien zit er geen limiet aan het aantal gebruikers. We maken per medewerker een eigen profiel aan, zodat ze overal kunnen inloggen. Iedere medewerker is hierdoor bereikbaar, ongeacht waar ze zich bevinden. Bijkomend voordeel hiervan is dat zij flexibel kunnen werken.

Neem contact met ons op

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.