3CX SIP Trunk

3CX SIP TRUNK VIA NUCALL

Onze 3CX SIP trunks zijn dé manier om je 3CX telefooncentrale te koppelen met je publieke telefoonnetwerk. De SIP-trunks zijn getest met 3CX. We hebben voorgeconfigureerde templates, zodat de configuratie makkelijk verloopt. We kunnen je dus snel aansluiten op de 3CX telefoon software, die wij vanuit de NuCall cloud hosten, zodat je snel kunt beschikken over alle voordelen van deze software. Een van die voordelen: je betaalt voor het aantal gelijktijdige gesprekken dat plaatsvindt, niet voor het aantal medewerkers dat gebruik maakt van de software.

GEBRUIK VAN 3CX SIP TRUNKS

Wij gebruiken gecertificeerde 3CX SIP trunks. Dat is de reden dat er geen handmatige configuratie nodig is, zodat je sneller kunt beschikken over je collectieve telefoon software. De grootte van je bedrijf of instelling is daarbij niet van belang. Bij NuCall is er geen limiet op het aantal gebruikers. NuCall gelooft dat elke medewerker van je bedrijf gewoon bereikbaar moet zijn, ongeacht waar deze zich bevindt. Daarom krijgt elke medewerker een eigen profiel zodat zij overal goed bereikbaar zijn. Ook handig bij flexwerken!

3CX UITPROBEREN

Benieuwd of de 3CX telefoonsoftware iets voor je is? Probeer het eens uit en vraag de demo aan. Loop er een half uur  samen doorheen met accountmanager Paul en je weet precies waar je aan toe bent en of het iets is voor jouw bedrijf of instelling.

Offerte aanvragen

3CX MOBIEL

Kies je voor een 3CX mobiel abonnement van NuCall, dan richten we je abonnement precies zo in, zodat deze perfect aansluit op jouw belgedrag en dat van je team. Via het netwerk van KPN heeft NuCall een eigen mobiele dienst ontwikkeld die je volledig kunt integreren met 3CX én Microsoft Teams. Ook bepaal jij zelf hoe je abonnement eruit ziet en heb je een hoop extra’s waar je gebruik van kunt maken. Misschien kies je graag voor betalen naar gebruik met een flexibele looptijd. Of toch liever een voordelige bundel terwijl je onbeperkt kunt bellen en over data kunt beschikken? Door gebruik te maken van de Reach-app stel je zelf in wanneer je bereikbaar bent. Met de app beheer je eveneens eenvoudig alle andere functionaliteiten. Neem contact op met accountmanager Paul als je wil weten wat onze 3CX partner voor jouw bedrijf kan betekenen. De eerste maand is kosteloos!

ANDERE DIENSTEN

Naast 3CX voor mobiel kun je ook bij NuCall terecht voor een vast-mobiele integratie en zakelijk internet. We werken daarnaast met drie VoIP-pakketten afhankelijk van de grootte van je bedrijf of instelling. Nieuwsgierig welk pakket bij jouw organisatie past of vrijblijvend advies inwinnen? Neem gerust contact met ons op. Samen bespreken we alle mogelijkheden.

Contact met NuCall

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.