3CX Softphone

3CX softphone: bellen via je computer

De 3CX softphone voor Windows is een gratis softphone ontwikkeld door 3CX. Je kunt deze softphone gebruiken om via je computer te bellen en gebeld te worden. Daarbij maakt de grootte van je bedrijf niet uit. NuCall levert zakelijke telefonie aan zzp’ers en grote bedrijven met meer dan 250 medewerkers. Een van de grote voordelen zijn de lage kosten voor telefonie via VoIP. Vanwege de eenvoudig interface voor de gebruiker is het net alsof de gebruiker met een fysieke telefoon belt. 

Aansluiting 3CX Softphone

Om 3CX als jouw softphone te gebruiken heb je Microsoft Windows nodig. Als je kiest voor NuCall, verzorgen wij voor jouw organisatie de complete aansluiting en de headset krijg je ook van ons: jij hebt hier geen omkijken naar. We gaan ook pas weg als alles werkt, terwijl je zo min mogelijk van ons merkt tijdens de installatie. Na een week nemen we nog even contact met je op om te horen of alles naar wens is en functioneert zoals je wilt. 

Demo 3CX bekijken

Wil je ervaren hoe 3CX werkt of ben je gewoon nieuwsgierig of het iets voor jouw organisatie is? Plan dan een afspraak in samen met accountmanager Paul. Hij loopt er graag met jou doorheen op een tijdstip en dag naar jouw voorkeur. Het kost slechts een half uurtje van je tijd en is geheel kosteloos.

Waarom kiezen voor NuCall?

Bij het aansluiten van onze klanten zorgen wij voor een compleet en up-to-date portfolio die geheel aansluit op de wensen en eisen die we van te voren hebben besproken. Uiteraard werken we alleen met A-merken als het gaat om onze apparatuur. Op die manier kunnen wij garant staan voor kwaliteit. Al onze medewerkers zijn bovendien gecertificeerd voor de technologie waar NuCall mee werkt. Heb je support nodig of kom je ergens niet uit? Onze professionele en deskundige serviceteam staat voor je klaar. Heb je een storing dan kun je ons 24/7, 7 dagen in de week bereiken.

Specialisatie 3CX

Wij verzorgen zakelijke telefonie en internetaansluitingen bij bedrijven en organisaties en zijn gespecialiseerd in 3CX. 3CX vervangt de PBX-hardware en we hosten 3CX vanuit de NuCall cloud. Bovendien is WebMeeting inclusief het 3CX abonnement van NuCall. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, aangezien je flink gaat besparen op je huidige kosten voor telefonie. 

Vast

Zakelijk bellen via internet. VoIP klinkt goed natuurlijk. Echter, welke VoIP-oplossing past bij jouw (toekomstige) situatie?

Mobile

Een abonnement voor je smartphone wat zich aanpast op het belgedrag van jou en je team. In NL of in de EU. Kan dat?

Internet

Internet en veiligheid zijn twee verschillende dingen. Net zoals snelheid en continuïteit. Wat heb jij nodig in jouw situatie?

Bedrijven en instellingen die kiezen voor NuCall

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.