3CX Teams

3CX Teams: eenvoudig en veilig

Voer al je inkomende en uitgaande telefoongesprekken in Microsoft Teams vanaf ieder device, via je 3CX telefooncentrale. Onze 3CX telefooncentrale is te koppelen met Microsoft Teams. Zowel hosted 3CX als een lokale 3CX telefooncentrale ondersteunen deze koppeling. 

Webmeeting 3CX voor het hele kantoor

Onze 3CX Teams telefooncentrale is een kosteneffectief en vollediger alternatief voor alleen bellen via Microsoft. De meeste Teams koppelingen werken uitsluitend met de VoIP oplossing van de leverancier, waardoor gebruik van een eigen centrale of bestaande oplossing niet (meer) mogelijk is.

Wat onze 3CX koppeling met Teams uniek maakt, is dat het werkt als hybride oplossing, dus zowel de mogelijkheden van de 3CX telefooncentrale zijn te gebruiken, maar anderzijds ook de mogelijkheden van Teams. Bestaande 3CX nummers, routing, Interactive Voice Respons en/of callcenter functionaliteit kunnen ook vanuit 3CX Teams worden gebruikt.

Medewerkers kunnen zo eenvoudig bellen met Teams. Op elk apparaat, waar ze ook zijn. 

Voordelen van 3CX Teams

De 3CX telefooncentrale biedt een naadloze ervaring voor zowel 3CX gebruikers als voor  Teams gebruikers en biedt in deze combinatie grote voordelen.

  • Flexibel. Pas op elke gewenst moment het aantal gebruikers omhoog of omlaag aan en combineer 3CX en Teams gebruikers.
  • Geïntegreerd. De kracht van 3CX en Teams wordt gebundeld. Bel met je Teams APP, maar gebruik ook de wachtrij, belgroep, digitale receptioniste of routering van 3CX.
  • Rapportage. Bewaak de performance met gespreksrapportage van 3CX voor zowel 3CX als Teams gebruikers.
  • Voordelig. Bespaar op je maandelijkse kosten met 3CX en Teams.
  • Veilig. Maakt gebruik van de kracht en veiligheid van de Microsoft cloud.

3CX Teams voor jouw organisatie?

Om er zeker van te zijn dat je het ideale pakket krijgt dat bij jouw organisatie past, gaan we graag persoonlijk met je om tafel. Je ontvangt van ons dan een gericht advies en komen tot een oplossing om al jouw communicatiemiddelen in één platform te integreren. Dat maakt zakelijke communicatie efficiënt en kostenbesparend.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag onze gratis 3CX Teams demo aan. In onze agenda boek je gratis een half uur ondersteuning in voor een digitale meeting met onze collega Daniel de Vos. Tijdens dit gesprek vertelt Daniel je alles over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.  

Stuur ons een mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.