3CX telefoonnummers

3CX telefoonnummers: stap over met nummerporting 

Op zoek naar een nieuw geografisch, 085- of 088-bedrijfsnummer voor je bedrijf? NuCall levert in combinatie met 3CX telefoonnummers in alle beschikbare categorieën, zowel nationaal als internationaal. U kunt ook overstappen met behoud van uw huidige nummer. Dit noemen wij een nummerportering. Alle beschikbare nummers zijn aan al onze VoIP oplossingen te koppelen en flexibel te gebruiken.

Welke soorten 3CX telefoonnummers zijn er?

Bij NuCall bieden we vier verschillende soorten 3CX telefoonnummers aan. Zo is er altijd een nummer die past bij de uitstraling van jouw organisatie. 

Regionaal telefoonnummer

Voor bedrijven die een regionale uitstraling willen, zijn de geografische telefoonnummers en goede oplossing. Je ontvangt een lokaal nummer, beginnend met het netnummer van je eigen regio.

Landelijk telefoonnummer

Landelijke 3CX nummers zoals 085-nummers en 088-bedrijfsnummers zijn regio-onafhankelijk en geven dus een landelijke uitstraling. Deze koppelen wij op dezelfde wijze als een geografisch nummer en de gebruikskosten zijn zowel voor de beller als voor jou dus hetzelfde als bij gebruik van geografische nummers.

Gratis telefoonnummer

0800-nummers en 090X-nummers zijn 3CX nummers met een landelijke uitstraling, waarbij een 0800 nummers specifiek bedoeld is om de beller vrij van kosten te houden, terwijl een 090X nummer de mogelijkheid geeft om de beller tegen een betaald tarief 

De uitgifte van deze nummers gaat via ACM en wij helpen je bij de aanvraag en het duurt ongeveer 2 weken voordat het nummer actief is.

Internationaal telefoonnummer

Voor het MKB en grootzakelijk segment leveren wij eveneens internationale telefoonnummers van de meeste EU landen. Deze zijn specifiek op aanvraag te verkrijgen en per land zijn er afwijkende regels, waaraan de uitgifte van het nummer dient te voldoen. 

Belangrijkste voordelen van 3CX telefoonnummers 

  • Kies zelf voor de gewenste uitstraling. Regionaal, nationaal, internationaal of een gratis nummer.
  • Mogelijkheid van directe nummers voor gebruikers of afdelingen, gecombineerd met voicemail of wachtrij.
  • Mogelijkheid met schillende nummers voor meerdere identiteiten, vestigingen en/of bedrijven, ongeachte het aantal lijnen en/of gebruikers.
  • Op elke 3CX nummer kan een eigen call flow, programmering, met verschillende routeringen of boodschappen gemaakt worden.
  • Verbind de nummers door naar interne- of externe bestemmingen.

Een 3CX telefoonnummer voor jouw organisatie?

Altijd en overal goed bereikbaar zijn, dat wil iedere organisatie. Maar wat straal je uit? Ben je lokaal, nationaal of internationaal actief? Zorg ervoor dat je 3CX telefoonnummer hierop aansluit. Mocht je nog twijfelen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag! 

Stuur ons een mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.