3CX VPS

3CX vanuit VPS NuCall

Kies je voor 3CX vanuit een VPS in een Nederlandse datacenter van NuCall dan kies je voor extra veiligheid voor je telefoon software. Bovendien heb je er geen omkijken meer naar, want wij zorgen voor het onderhoud. NuCall beschikt over meerdere datacenters in Nederland. In ons datacenter hosten wij 3CX op basis van Linux. Zowel de 3CX software als Linux houden wij voor je bij. Bij een onverhoopte storing zijn wij 24/7 voor je bereikbaar om het probleem snel te verhelpen.

3CX VPS betekenis

3CX VPS staat voor de telefoonsoftware 3CX gehost vanuit een Virtual Private Server in het datacenter van NuCall. Naast de up-to-date software en het onderhoud zijn er nog meer redenen om te kiezen voor NuCall. Wij zijn gespecialiseerd in 3CX en bieden dit al sinds 2006 aan onze klanten aan. Als je besluit te kiezen voor 3CX, dan worden alle communicatiemiddelen op één platform geïntegreerd. Naast mobiel bellen heb je ook je WebMeetings en loopt je CRM-pakket via dit platform. Het voordeel? Meer effectiviteit en snelheid.

3CX voor jouw bedrijf of instelling

Wil jij ook gaan voor een betere bereikbaarheid? Vraag de gratis demo aan of plan een half uurtje in met accountmanager Paul. Via WebMeeting loopt hij er met jou doorheen. Hij adviseert je graag met een passende oplossing voor jouw bedrijf of instelling.

Voor wie?

3CX is geschikt voor elke branche. Het maakt niet uit of je een klein mkb-bedrijf bent, een middelgroot commercieel bedrijf of een grote zorg of onderwijsinstelling. Wij sluiten iedereen aan ongeacht het aantal medewerkers. Hoe dat mogelijk is? Ons 3CX-abonnement is gebaseerd op het aantal gelijktijdige gesprekken dat plaatsvindt. Wij brengen dus geen vast tarief per werkplek per medewerker in rekening. Niet iedere medewerker belt namelijk even vaak. Ook zijn je medewerkers overal bereikbaar en kunnen zij overal bellen omdat we per medewerker een profiel aanmaken. Ze kunnen dus overal inloggen wat flexibel werken zeer eenvoudig maakt.

De kosten voor 3CX

Ben je benieuwd naar 3CX prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bij ons is ieder abonnement geheel op maat toegesneden op jouw bedrijf of jouw instelling. Wij geloven niet voor niets dat geen enkele bereikbaarheid vraag hetzelfde is. Bovendien bespaar je flink op je telefoonkosten. Graag gaan we met jou om de tafel om te bespreken welke functionaliteiten je nodig hebt, welke je graag wilt hebben en wat voor budget te besteden hebt.

Bedrijven en instellingen die kiezen voor NuCall

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.