3CX WebMeeting

3CX WebMeeting: videoconferentie voor het hele team

Als thuiswerken steeds meer de standaard wordt, dan heb je baat bij een 3CX abonnement. Dit heeft als grote voordeel dat daar de 3CX WebMeeting zit inbegrepen. Een videoconferentie met 3CX WebMeeting heeft een aantal voordelen ten opzichte van Skype, Zoom Meetings of een standaard telefoongesprek. WebMeeting biedt ingebouwde interactieve mogelijkheden die je gesprekservaring naar een hoger niveau tillen. Door HD video lijkt het net alsof je je gesprekspartner face-to-face ziet. Je kunt eenvoudig pdf- en worddocumenten met de andere deelnemers delen, webinars organiseren zonder technische hulp en je scherm moeiteloos delen of op afstand laten besturen.

3CX WebMeeting in plaats van Skype for Business

Als je nog twijfelde over Skype for Business: bij NuCall is dit niet nodig omdat 3CX WebMeeting standaard al geïntegreerd is als je voor een 3CX abonnement bij NuCall kiest. Met 3CX kun je sneller en effectiever werken. Tevens is elke medewerker bereikbaar ongeacht waar ze zich bevinden, zonder dat er een limiet aan het aantal gebruikers zit. Per bedrijf verschillen de wensen als het gaat om bereikbaarheid. Daarom krijg je bij NuCall altijd een maatwerk oplossing als het gaat om je zakelijke telefonie. 

Cloud architectuur inrichten

Graag gaan we met je in gesprek om te bepalen hoe jij je zakelijke telefonie wilt inrichten. We bespreken waar je wilt dat telefoontjes binnenkomen, hoe ze worden afgehandeld of bellers al dan niet een keuzemenu krijgen, of er gebruik wordt gemaakt van voice mail, het inrichten van doorschakelen of je wachtmuziek wilt laten afspelen, enzovoorts. Wij staan er garant voor dat je software altijd up-to-date is. NuCall host jouw software namelijk vanuit de NuCall cloud op basis van Linux. Dit doen wij vanuit meerdere datacenters in Nederland. Mocht er onverhoopt een storing plaatsvinden, dan kun je 24/7 bij ons terecht.

Telefonie abonnement op basis van gelijktijdigheid

Of je nu een middelgroot bedrijf bent in de commercie met 250 medewerkers of een klein bedrijf in het onderwijs met 20 medewerkers, bij NuCall betaal je voor het aantal gesprekken dat gelijktijdig plaatsvindt. Geen vaste tarieven per werkplek of per medewerker dus. Dat betekent zowel dat je niet hoeft te betalen voor medewerkers die toch al weinig bellen én een besparing op telefoonkosten. Bovendien zit er geen limiet aan het aantal gebruikers. We maken per medewerker een eigen profiel aan, zodat ze overal kunnen inloggen. Iedere medewerker is hierdoor bereikbaar, ongeacht waar ze zich bevinden. Bijkomend voordeel hiervan is dat zij flexibel kunnen werken.

3CX uitproberen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van 3CX? Neem eens contact op met onze accountmanager Paul en loop samen een demo met hem door. Je kunt dan direct ervaren hoe 3CX werkt en of het iets voor je is. Uiteraard is de demo geheel vrijblijvend. Je kiest zelf voor een dag en tijd die jou het beste uitkomt.

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.