Glasvezel De Hoef in Amersfoort

NuCall is in mei 2023 gestart met vraagbundeling om een betaalbaar en betrouwbaar glasvezelnetwerk op De Hoef in Amersfoort mogelijk te maken. In onze continue veranderende samenleving is een snelle en betrouwbare internetverbinding niet meer weg te denken en de missie van NuCall is om overal en altijd samen doelen te bereiken. Dit komt ook tot uiting in de samenwerking met Fore Freedom, die deze glasvezel infrastructuur al op meer dan 150 bedrijventerreinen in Nederland heeft gerealiseerd.

Ook interesse?
Wilt u deelnemen aan het collectief? Heeft u vragen? Wenst u een aansluiting gezamenlijk te gebruiken? Heeft u een lopend contract of wilt u meer informatie? Samen met ForeFreedom gaan wij graag met u in gesprek om de wensen en mogelijkheden voor uw situatie te bespreken, want er is altijd een oplossing voorhanden!

Graaf- en aansluitwerkzaamheden zijn nu nog kosteloos.
Wij bieden al een zakelijk glasvezel abonnement vanaf € 65,00 per maand en de eenmalige graaf- en aansluit werkzaamheden blijven tot het sluiten van de vraagbundeling termijn kosteloos!

Doe mee en schrijf je in! Heb je nog vragen? Dan ontvangen we je graag op de Ariane of komen bij jou op de koffie. Bel met Paul van de Pol of Hans van Dijk op 088 – 0501111  mail naar sales@nucall.nl

Laat je direct aansluiten

Ben je al overtuigd en wil je je direct laten aansluiten? Vul dan het onderstaande formulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op en maken een afspraak om jou op glasvezel aan te sluiten.

  • Contractnemer

  • Tekenbevoegde

  • Contactpersonen

  • ICT

  • Administratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.