Glasvezel ’t Plaveen

Collectief glasvezel in t Plaveen is een feit!

Op het industrieterrein ‘t Plaveen in Huizen zijn wij recent gestart om betaalbaar en collectief glasvezel internet mogelijk te maken voor bedrijven. Exclusief voor bedrijven gevestigd op het nieuwe bedrijventerrein ‘t Plaveen zijn wij de aangewezen partij om snel in internet te voorzien. Geniet op werk van snelle internet zoals je dat thuis ook gewend bent met veel lagere tarieven. Door de vele aanmeldingen kunnen we meerdere bedrijven laten genieten van glasvezel internet. Wij komen graag met je in gesprek voor een passende glasvezel oplossing.

Neem contact met ons op


Collectieve glazvezelnetwerken
Een betrouwbare internetverbinding is niet meer weg te denken in deze innoverende samenleving. Bij NuCall bieden wij als specialist in bereikbaarheid, op maat gemaakte oplossingen voor collectieve glasvezelnetwerken. Zo kan je als bedrijf niet alleen sneller werken, maar ga je er ook op vooruit als het gaat om stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit.  Wij helpen je graag vooruit met supersnelle en stabiel zakelijke glasvezel.

Samen glasvezel inkopen
Met een team van gedreven specialisten streven wij ernaar om zakelijk glasvezel voor elke ondernemer toegankelijk en betaalbaar te maken. Of je nu maximale snelheid nodig hebt of juist heel weinig, bij NuCall kunnen we in iedere situatie een oplossing bieden die perfect op jouw internet behoefte aansluit. Door onze collectieve aanpak houden we de kosten laag voor de aanleg van de netwerken en voor onze abonnementen. Zo heb je een collectief netwerk met een eigen aansluiting. Daarbij ben je als bedrijf zijnde niet afhankelijk van je buren. Kom met ons in contact en informeer naar de mogelijkheden!

Laat je direct aansluiten

Ben je al overtuigd en wil je je direct laten aansluiten? Vul dan het onderstaande formulier in. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op en maken een afspraak om jou op glasvezel aan te sluiten.

  • Contractnemer

  • Tekenbevoegde

  • Contactpersonen

  • ICT

  • Administratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.