Glasvezel vraagbundeling

Internet vraagbundeling

In onze continue veranderende samenleving is een snelle en betrouwbare internetverbinding niet meer weg te denken. NuCall biedt uitgekiende oplossingen voor collectieve glasvezelnetwerken.

Op bedrijventerreinen zijn een aantal vraagbundeling trajecten gestart om betaalbaar glasvezel internet op de bestaande bedrijventerreinen mogelijk te maken. Een belangrijke reden is de mogelijkheid van glasvezellijnen ‘zoals thuis’ met een lagere SLA maar ook veel lagere tarieven. Door de vele aanmeldingen kunnen we meerdere bedrijven laten genieten van glasvezel internet. 

Je hebt al een 500/500MBps glasvezel lijn vanaf € 65,00 per maand en een volledig 1000/1000 MBps (1GBps) vanaf € 95,00 per maand. In de vraagbundeling hebben deelnemers daarnaast geen eenmalige kosten voor de aanleg (incl. graafwerk) tot de meterkast.                                                       

Werklocaties voor zakelijk glasvezelvraagbundeling

Op bedrijventerrein Calveen, Isselt, De Wieken in Amersfoort hebben we al voldoende inschrijvingen en loopt de aanleg. 

Ook op de bedrijventerreinen in Bunschoten, Hoevelaken en Terschuur zijn er voldoende inschrijvingen.

Op dit moment zijn we actief inschrijvingen aan het werven op bedrijventerrein Zuidbuurt en Zuidpolder in Eemnes en op bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten in Soest willen we met een aantal deelnemers een uitbreiding realiseren op het bestaande glasvezel netwerk.  

Dit zijn een paar voorbeelden, maar er lopen oriëntaties op vele bedrijventerreinen. Wij komen graag met je in gesprek voor een passende glasvezeloplossing.

Stuur ons een mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.