Glasvezel vraagbundeling

Internet vraagbundeling

In onze continue veranderende samenleving is een snelle en betrouwbare internetverbinding niet meer weg te denken. NuCall biedt uitgekiende oplossingen voor collectieve glasvezelnetwerken.

Op bedrijventerreinen zijn een aantal vraagbundeling trajecten gestart om betaalbaar glasvezel internet op de bestaande bedrijventerreinen mogelijk te maken. Een belangrijke reden is de mogelijkheid van glasvezellijnen ‘zoals thuis’ met een lagere SLA maar ook veel lagere tarieven. Door de vele aanmeldingen kunnen we meerdere bedrijven laten genieten van glasvezel internet. 

Je hebt al een 500/500MBps glasvezel lijn vanaf € 65,00 per maand en een volledig 1000/1000 MBps (1GBps) vanaf € 95,00 per maand. In de vraagbundeling hebben deelnemers daarnaast geen eenmalige kosten voor de aanleg (incl. graafwerk) tot de meterkast.                                                       

Werklocaties voor zakelijk glasvezelvraagbundeling

Op onderstaande bedrijventerreinen zijn glasvezel aansluitingen mogelijk:

  • Calveen, Isselt, De wieken Amersfoort
  • Eemnes Zuidpolder
  • Soest, soestdijkse grachten
  • Nijkerk, Arkervaart fase 1 is opgeleverd

Op bedrijventerrein Bunschoten, Hoevelaken en Terschuur wordt glasvezel aangelegd en is eerdaags glasvezel aansluiting mogelijk.

Op bedrijventerrein Huizen ’t Plaveen worden de glasvezel aanlegwerkzaamheden binnenkort opgestart.

Op dit moment zijn we actief inschrijvingen aan het werven op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort. En voor bedrijventerrein Watergoor en Arkervaart fase 2 in Nijkerk is de inschrijvingsfase binnenkort afgerond.

Dit zijn een paar voorbeelden, maar er lopen oriëntaties op vele bedrijventerreinen. Wij komen graag met je in gesprek voor een passende glasvezeloplossing.

Stuur ons een mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.