Glasvezel

Voordelig & razendsnel zakelijk internet

Denk vooruit en vraag om advies, want we hebben altijd de voordeligste oplossing!

Zakelijk internet van NuCall via het best beschikbare netwerk. Altijd de mogelijkheid van een vast IP-adres, hoge snelheid en 24/7 support. NuCall heeft toegang op vrijwel alle netwerken, zoals bijv. de meeste glasvezelnetwerken, het telefoonnet (xDSL) of de kabel.

We bieden je vrijblijvend advies welke verbinding je nodig hebt, doen beschikbaarheidsonderzoek op je adres en werken een advies uit. Kies zelf voor je provider, het pakket en aanvullende diensten bij jouw onderneming past. Dan ben je verzekerd van supersnel internet, de beste service en scherpe tarieven. Dus ga gerust met ons in gesprek want er is altijd een oplossing.

Zorgeloos en flexibel zakendoen

Ga voor een nieuw tijdperk in online zakendoen. En kies voor razendsnel internet en telefonie voor nu en in de toekomst. Maak bijvoorbeeld gebruik van open glasvezelnetwerken en ga voor optimaal online ondernemen. Want de snelheid van internet over glasvezel is symmetrisch. En je bereikt up- en downloadsnelheden tot wel 1.000 Mb/s of een veelvoud daarvan. Dan ben je klaar voor de toekomst met een technologie die modulair en schaalbaar is. Hoe? Dat leggen we graag aan je uit.

Onafhankelijk provider op alle netwerken

Het is je vast niet ontgaan, maar overal zijn glasvezelbedrijven bezig met de uitrol van glasvezel, maar ook op het telefoonnet van KPN of de kabel zijn steeds snellere verbindingen mogelijk. NuCall is onafhankelijk. Wij denken graag met je mee en garanderen je de beste en voordeligste oplossing die past bij jouw business.

Geïnteresseerd in glasvezel vraagbundeling?

Het is je vast niet ontgaan, maar overal zijn glasvezelbedrijven bezig met de uitrol van glasvezel. Wij denken graag met je mee en garanderen je de beste en voordeligste oplossing die past bij jouw business.

Op bedrijventerrein Calveen in Amersfoort-Noord hebben we al voldoende inschrijvingen. Dus de vraagbundeling collectief glasvezel op bedrijventerrein Isselt loopt inmiddels. Maar ook voor andere werklocaties wordt dit mogelijk. Zoals De Nieuwe Stad, Podium, Wagenwerkplaats, het Centrum, Stationsgebied, Vathorst, De Hoef, De Wieken, Bergkwartier en De Brand. En NuCall gaat graag met je in gesprek voor een passende glasvezeloplossing.

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.