Menu

Hosted 3CX - Combinatie van alle communicatiemiddelen

Hosted 3CX van NuCall

Met hosted 3CX kies je voor een complete zakelijke communicatie oplossing. Vanuit de NuCall cloud hosten wij de 3CX software op basis van Linux. Daarbij kun je er zeker van zijn dat je software altijd up-to-date is. NuCall bewaakt de cloud 24/7 en zorgt constant voor het bijwerken van zowel Linux als 3CX.

Hosted 3CX van NuCall

Met hosted 3CX kies je voor een complete zakelijke communicatie oplossing. Vanuit de NuCall cloud hosten wij de 3CX software op basis van Linux. Daarbij kun je er zeker van zijn dat je software altijd up-to-date is. NuCall bewaakt de cloud 24/7 en zorgt constant voor het bijwerken van zowel Linux als 3CX.

Hosted 3CX versus standaard telefonie

Een van de grote voordelen van hosted 3CX is het aantal functies waarover je kunt beschikken. Hosted 3CX geeft je onder andere beschikking over de IVR/digitale receptioniste, ingebouwde functies voor wachtrijen en geïntegreerde tekstberichten. Ook is er de mogelijkheid tot videoconferenties, web meetings en tools zoals intercom, voice mail, het kunnen bekijken van de status van collega’s en gespreksopnames. De interface van hosted 3CX is zeer eenvoudig.

Hosted 3CX uitproberen

Wil je eens uitproberen wat hosted 3CX voor jouw bedrijf of instelling kan betekenen? Vraag dan de gratis demo aan. Kom je er niet uit? Via de agenda boek je een (gratis) half uur ondersteuning in. Via Webmeeting loopt Paul er samen met jou doorheen. Hij adviseert je graag over de verschillende oplossingen voor jouw bedrijf of instelling

Telefonie abonnement op basis van gelijktijdigheid

Of je nu een middelgroot bedrijf bent in de commercie met 250 medewerkers of een klein bedrijf in het onderwijs met 20 medewerkers, bij NuCall betaal je voor het aantal gesprekken dat gelijktijdig plaatsvindt. Geen vaste tarieven per werkplek of per medewerker dus. Dat betekent zowel dat je niet hoeft te betalen voor medewerkers die toch al weinig bellen én een besparing op telefoonkosten. Bovendien zit er geen limiet aan het aantal gebruikers. We maken per medewerker een eigen profiel aan, zodat ze overal kunnen inloggen. Iedere medewerker is hierdoor bereikbaar, ongeacht waar ze zich bevinden. Bijkomend voordeel hiervan is dat zij flexibel kunnen werken.

Kiezen voor NuCall

Je ziet het, NuCall neemt de bereikbaarheid van je organisatie serieus! Daarom is maatwerk bij NuCall de standaard. Wij kunnen snel schakelen en zijn al sinds 2006 aanbieder van hosted 3CX. Ondertussen zijn er honderden bedrijven die hun zakelijke telefonie aan ons hebben uitbesteed. Ook met jou bespreken we graag jouw best passende bereikbaarheidsoplossing. Welke functionaliteiten heb je nodig en welk prijskaartje mag daaraan hangen? Een ding is zeker: je bent verzekerd van onze kwaliteit en expertise. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

VoIP

Bij NuCall heb je de keuze uit 3 pakketten. Welke VoIP-oplossing past bij jouw (toekomstige) situatie?

Mobiel

Een abonnement voor je smartphone dat zich aanpast op het belgedrag van jou en je team. In NL of in de EU.

Internet

Met ons internet realiseren wij een zo optimaal mogelijke verbinding en zijn wij in staat om end-to-end kwaliteitsgaranties af te leveren.

Vast

Zakelijk bellen via internet. VoIP klinkt goed natuurlijk. Echter, welke VoIP-oplossing past bij jouw (toekomstige) situatie?​

Mobile

Een abonnement voor je smartphone wat zich aanpast op het belgedrag van jou en je team. In NL of in de EU. Kan dat?

Internet

Internet en veiligheid zijn twee verschillende dingen. Net zoals snelheid en continuïteit. Wat heb jij nodig in jouw situatie?

Bedrijven en instellingen die kiezen voor NuCall