Hosted 3CX

Dé communicatieoplossing voor modern werken

Geef je bedrijfscommunicatie een boost met hosted 3CX, oftewel 3CX Cloud. De meeste gehoste telefonie oplossingen zijn relatief kostbaar en worden met een abonnement per werkplek opgebouwd. Wij doen dat anders.

Het Hosted 3CX abonnement van NuCall wordt namelijk per gesprekskanaal berekend en niet per gebruiker. Dat geeft volledige vrijheid om een onbeperkt aantal nieuwe gebruikers aan te maken in hosted 3CX zonder aanpassing van het abonnement en de maandelijkse kosten. Doordat je per gesprekskanaal, oftewel lijn, betaalt, is de gemiddelde prijs per gebruiker veel lager dan de andere cloud telefonieoplossingen in de markt.

Daarnaast beschik je met hosted 3CX binnen het abonnement over extra geïntegreerde gebruikersoftware, zoals softphone, wachtrijoverzicht, videoconferencing en mobiele APPS voor IOS of Android.

Voordelen van hosted 3CX (3CX Cloud)

Door gebruik te maken van hosted 3CX (3CX Cloud) is de afhankelijkheid van je telefooncentrale niet langer plaatsgebonden aan je kantoor, dus als je bijvoorbeeld een lokale internetstoring hebt op kantoor, blijft hosted 3CX vanuit ons datacenter bereikbaar. Maar daarnaast biedt hosted 3CX nog meer interessante voordelen.

  • Hosted 3CX heeft een beveiligde koppeling met ons datacenter. Via de SBC-software van hosted 3CX maken wij een veilige koppeling met je kantoor.
  • NL Cloud. Met hosted 3CX van NuCall heb je een hoogwaardige Cloud oplossing in een Nederlands  datacenter, waar wij hosted 3CX standaard voorzien van onze back-up voorziening en 24/7 bewaking.
  • Eenvoudig in gebruik. De interface van hosted 3CX is gebruiksvriendelijk en eigen beheer is mogelijk. De extra gebruikerssoftware, zoals de mobiele APPS, zijn onderdeel van het hosted 3CX abonnement.
  • Ontzorgt. De hosted 3CX omgeving wordt door ons beheerd, inclusief beveiligingspatches en upgrades.
  • Probleemloos gebruikers- en systeembeheer. Je kunt in samenwerking met NuCall zelf toegang krijgen tot de gebruiksvriendelijke beheerinterface van hosted 3CX, zodat je bijvoorbeeld het nummerplan of gebruikers zelf kunt beheren.

Wat zijn de kosten van hosted 3CX?

Bij NuCall hebben we een instapabonnement, dat eindeloos uit te breiden is. Zo heb je al een hosted 3CX abonnement vanaf € 19,- per maand (excl. BTW) voor 4 gesprekslijnen met een onbeperkt aantal gebruikers.

Hosted 3CX voor jouw bedrijf?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag onze gratis hosted 3CX demo aan. In onze agenda boek je gratis een half uur ondersteuning in voor een digitale meeting met onze collega Paul. Tijdens dit gesprek vertelt Paul je alles over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.  

Stuur ons een mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.