Menu

Altijd en overal samen doelen bereiken

Over ons

NuCall houdt de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun communicatie-omgeving altijd up-to-date is in deze continu veranderende wereld. Bij NuCall zetten we ons dagelijks in om u het grootst mogelijke gemak en plezier aan jouw communicatie te laten beleven – thuis, onderweg en op kantoor.

Nederland, Amersfoort, 30 June 2020. Nucall. photo :Joke Schut Photography

Bedrijfsfilosofie & kernwaarden

Onze bedrijfsfilosofie is ontwikkeld op basis van vijf kernwaarden die ten grondslag liggen aan de werkwijze bij NuCall. Onze kernwaarden zijn DIRECT:

  • Direct
  • Integer
  • Resultaatgericht
  • Enthousiast
  • Commitment
  • Toetsen

Al het gedrag, elke actie en de totale uitstraling van NuCall wordt hieraan geToetst.

Werkwijze

Samen met jou bekijken we op welke manier jouw bedrijf wil communiceren. Bij NuCall draait het maar om één ding: jouw bereikbaarheid, het kloppend hart van je organisatie. Wij geloven dat dit allesbepalend en vanzelfsprekend moet zijn voor de communicatie binnen iedere organisatie. Of dat nu gaat om 3CX telefonie, een 3CX abonnementhosted 3CXVoIP, vast en mobiel integratie of internet.

Telefonie-oplossing op maat

Wij zetten niet alleen ons beste beentje voor om tot een voorstel te komen dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Juist nadat je voor ons hebt gekozen begint ons echte werk pas echt. Samen maken wij een planning en je vaste projectmanager begeleidt het traject tot de oplevering. Na een week hebben wij contact om te kijken of er nog wijzigingen in je centrale nodig zijn en horen we of alles naar wens werkt. 

Neem contact op met NuCall voor meer informatie.

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

Accountmanager NuCall

Stel vrijblijvend je vraag aan Paul via onderstaand contactformulier.

Telefoon: 088 050 1111
E-mail: info@nucall.nl