PBX hardware

PBX HARDWARE UITGELEGD

Ben je op zoek naar oplossingen voor de zakelijke communicatie binnen jouw organisatie maar zie je door de bomen het bos niet meer? Er zijn meerdere manieren waarop jij de communicatie binnen jouw organisatie kan organiseren. Van PBX Hardware tot aan 3CX PBX. NuCall biedt alle functionaliteiten van een professionele telefooncentrale. Samen zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers altijd goed bereikbaar zijn. Als specialist in VOIP oplossingen helpen wij klanten door innovatieve, snelle, flexibele en voordelige communicatie oplossingen te realiseren op gebied van vaste telefonie, een mobiele aansluiting of een internetverbinding. Wil je direct weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

TRADITIONELE PBX HARDWARE

Een PBX is een telefooncentrale. Je kan het vergelijken met een huistelefooncentrale, alleen heb je met PBX hardware de mogelijkheid om meerdere toestellen aan te sluiten. Waar veel MKB’ers tegenwoordig tegenaan lopen zijn de hoge kosten en het onderhoud van een traditionele PBX. Een 3CX PBX van NuCall heeft dezelfde mogelijkheden als een traditionele PBX, alleen bevindt deze telefooncentrale zich op één op onze beveiligde datacenters.

VOIP PBX EN HOSTED PBX HARDWARE

Een VoIP PBX houdt in dat de telefooncentrales, computersystemen zijn geworden. Onderling communiceren computers met elkaar. Elke computer heeft namelijk zijn eigen IP-adres welke je kan vergelijken met een telefoonnummer. Als twee VoIP PBX systemen met elkaar communiceren wordt dat Voice over IP genoemd. De VoIP en de Hosted IP PBX hebben veel overeenkomsten.

HOSTED PBX HARDWARE

Een Hosted PBX Hardware is een privé telefooncentrale geleverd als een gehoste dienst. Met een hosted PBX kunnen bedrijven gebruik maken van alle functies van hun telefoonsystemen zoals bijvoorbeeld voicemail, faxen en conferenties. Een hosted PBX Hardware kan via internet op twee manieren gebruikt worden. Namelijk als een Hosted IP PBX, of een Voice Over IP (VoIP).

MAAK KENNIS MET JOUW 3CX PBX HARDWARE PARTNER 

3CX PBX is een zakelijke telefooncentrale in de cloud. Dit is een op software gebaseerd telefoonsysteem en vergt dus geen hardware. 3CX wordt wereldwijd door bedrijven gebruikt en staat bekend om de innovatieve en geavanceerde technologie. De 3CX telefooncentrale vervangt de traditionele PBX-hardware. Dit telefoonsysteem is gebaseerd op software. Wij hosten je software vanuit de NuCall cloud op basis van Linux. Dit doen wij vanuit meerdere datacenters in Nederland. NuCall staat er dan ook garant voor dat je software altijd up-to-date is. Wil jij zien hoe dit werkt?

Demo aanvragen

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.