Visie & Missie

Onze missie

Onze missie is het klanten te voorzien van innovatieve communicatietechnologie door altijd en overal veilige, betrouwbare en betaalbare bedrijfstelecommunicatie te bieden. Oplossingen die je helpen om zowel de interne als externe communicatie te optimaliseren en in te richten zoals past bij jouw organisatie.

Altijd en overal bereikbaar zoals jij dit wilt – thuis onderweg en op kantoor.

Onze visie

Wij weten dat wij ons werk goed doen als onze klanten zo min mogelijk van ons merken. Ons doel is dat jouw telecommunicatie soepel functioneert, met precies de functionaliteiten die je nodig hebt.

NuCall is pas tevreden wanneer jij dat bent en daarom laten wij ons leiden door de belangen van onze klanten:

  • Wij zijn er op gebrand een compleet en up-to-date portfolio te leveren, toegesneden op de wensen en eisen van onze klanten.
  • Wij waarborgen kwaliteit door te werken met A-merken voor onze apparatuur. Onze deskundige, enthousiaste medewerkers zijn gecertificeerd voor de technologie waar NuCall mee werkt.
  • Wij hebben een professionele, deskundige service & supportdesk.
  • Wij willen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te leveren, maar niet zo groot dat je ons niet direct kunt bereiken.
  • Wij zijn altijd alert op de ontwikkelingen in de markt. Wanneer het beter of efficiënter kan dan hoor je dat van ons.

NuCall: Vast Mobiel Internet met 3CX expertise, waaronder hosted 3CX3CX in de cloud3CX en mobiel3CX in plaats van PBX en 3CX WebMeeting. Direct een 3CX abonnement afsluiten of benieuwd naar de 3CX prijzen? Neem contact op.

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.