VoIP

Overal bereikbaar op je ‘vaste’ zakelijke telefoonnummer

Wil jij volledige bewegingsvrijheid en toch overal bereikbaar zijn? Dan is zakelijke mobiele telefonie via het internet dé oplossing. Zo ben je niet gebonden aan één plek en te allen tijde bereikbaar op je zakelijke telefoonnummer. 

Een vaste werkplek is niet meer van deze tijd. Of je nu onderweg bent, vanuit huis of op een externe locatie werkt, VoIP telefonie zorgt ervoor dat je altijd en overal bereikbaar bent. We vertellen je graag welke voordelen VoIP nog meer biedt. 

Lees hier meer over VOIP

Schaalbaar: elke moment gebruikers op- en afschalen

Of het nu om 10, 100 of 1000 medewerkers of 10 bedrijven met verschillende identiteiten gaat, VoIP schaalt mee met je organisatie. Heb je meer vestigingen of bedrijven of ben je bijvoorbeeld actief in een branche die seizoensgebonden is? Voeg makkelijk en snel nieuwe gebruikers toe of verwijder gebruikers. Hierdoor betaal je nooit meer dan nodig is.

Multifunctioneel: meer dan alleen bellen

Een groot voordeel van VoIP is dat het naast bellen het ook mogelijk is om conference calls te organiseren en te integreren met je CRM-pakket(ten). 

Stabiliteit: je vaste telefoonnummer

Je zakelijke telefoonnummer een essentieel onderdeel van organisatie. Qua communicatiemiddelen zijn er een aantal opties zoals een vast toestel, je smartphone of via je browser. Ongeacht met welk communicatiemiddel je communiceert, het telefoonnummer blijft onveranderd. 

Belangrijkste voordelen van VoIP op een rij

  • Kostenreductie doordat er geen onderhoud meer nodig is aan de fysieke telefooncentrale, alles gaat via de cloud.
  • De mogelijkheid om per dag gebruikers toe te voegen of te verwijderen.
  • Integratie met mobiele telefoon mogelijk voor een hoog gebruikersgemak. 
  • Minder bekabeling en meer gelijktijdige gesprekken.

Altijd een passend pakket voor jouw organisatie

We weten dat elke organisatie anders is. Daarom hebben we verschillende VoIP oplossingen, zodat er altijd een oplossing bij jouw organisatie past. 

Cloud telefonie Managed Voice: van ZZP’er tot MKB’ers

Ben jij actief als ZZP’er of als MKB’er? Dan bestaat er een grote kans dat je vaak onderweg bent. Managed Voice, in combinatie met Coligo, zorgt er voor dat je overal bereikbaar bent op je zakelijke telefoonnummer. Je ‘vaste’ zakelijke nummer wordt daarmee heel flexibel! 

Ook voor organisaties die hun kantoor professioneler vorm willen geven is Managed Voice ideaal. Zo beschik je over uitgebreide functies zoals keuzemenu’s en een vele integraties met bijvoorbeeld Teams. Ontdek gesprekskwaliteit in HD voice en maak gebruik van verschillende handige Android en iOS Coligo apps.  

De werking van VOIP

Hosted 3CX: geschikt vanaf 5 tot een onbeperkt aantal medewerkers

Speciaal voor MKB bedrijven en instellingen hebben we onze hosted 3CX Cloud oplossing. Deze uitgebreide oplossingen biedt organisaties een zeer uitgebreid aantal mogelijkheden, zoals callcenter functionaliteiten, conference calls, webmeeting en integratie met bekende CRM systemen of Microsoft 365.

Deze oplossing is locatie-onafhankelijk en het abonnement is enorm flexibel. Het abonnement wordt samengesteld op basis van het aantal gelijktijdige gesprekken en niet op basis van een prijs per gebruiker!

Een bijkomend voordeel is dat er meerdere vestigingen in het binnen- en buitenland gekoppeld kunnen worden. 

Waarom Nucall inschakelen voor jouw VoIP telefonie?

Inmiddels hebben we honderden bedrijven voorzien van zakelijke telefonie. Met meer dan 16 jaar ervaring zijn we één van de eerste aanbieders op het gebied van VoIP. 

Je beschikt zelf over een gebruiksvriendelijke centrale waarin de meeste wijzigingen zelf kunt aanpassen. Wij helpen je graag met het installeren van een toekomstvaste telefooncentrale. Lukt het niet, dan staat onze afdeling Service & Support voor je klaar!

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.