Zakelijk: mobiele telefonie

Kiezen voor dé beste mobiele oplossing

De markt voor mobiele telefonie is vandaag de dag een doolhof zonder uitgang. Jij als klant moet maar geloven dat je de beste mobiele oplossing hebt gekozen. En: vaak zit je er één of twee jaar aan vast. 

NuCall werkt anders. Wij denken én werken vanuit jouw positie als ondernemer. Dat klinkt mooi, maar hoe werkt dat? Wij hebben via het netwerk van KPN (beste dekking!) een eigen mobiele dienst ontwikkeld. 

Flexibel en betrouwbaar

NuCall biedt je een simkaart met daarop jouw persoonlijke mobiele abonnement. Je kiest zelf hoe dat abonnement eruitziet: betalen naar gebruik, een voordelige bundel, een flexibele looptijd of onbeperkt bellen en data. Onze mobiele telefonie is volledig op te nemen in onze telefooncentrales door middel van vast-mobiele integratie.


Twee nummers op één simkaart

Het is standaard mogelijk om twee mobiele nummers te gebruiken op één simkaart. Bijvoorbeeld één nummer voor privégebruik en één voor zakelijk. Deze nummers komen beiden uit op je smartphone mobiele toestel, maar zijn via onze Reach-app los van elkaar te beheren voor wat betreft bereikbaarheid. Hierdoor volsta je met één toestel en bespaar je  omdat je maar één abonnementsprijs betaalt.

Groepsvoordeel: één einddatum voor allen

NuCall biedt de mogelijkheid van een raamovereenkomst, waarin je de financiële voordelen van een 12- of 24 maanden contract benut, maar wel flexibel blijft.

Binnen deze raamovereenkomst bieden wij de volgende voordelen:    

  1. Uniforme einddatum voor alle abonnementen;
  2. 1 databundel;
  3. 12- of 24-maanden staffel tarief;
  4. Tussentijds toevoegen van abonnementen met behoud van deze uniforme einddatum;
  5. (Tijdelijk) stopzetten van een abonnement, als een nummer niet gebruikt wordt, waardoor de abonnementskosten van dat nummer vervallen totdat deze weer geactiveerd wordt;
  6. Upgraden, downgraden en bundelwijzigingen zijn allemaal tussentijds mogelijk.

Beheer je eigen voorkeuren met de Reach-app 

Via NuCall beschik je over een mobiel abonnement met veel NuCall extra’s, zoals vast-mobiele integratie, gebruik van onze Reach-app op je telefoon waarin je bereikbaarheid kunt instellen, toegang hebt tot visual voice-mail en het volledige beheer van je abonnement en functionaliteiten vanuit de Reach-app. Ook bieden wij een E-SIM voor je mobiel, als je mobiel hiervoor geschikt is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van mobiel, neem dan contact op via sales@nucall.nl of bel 088-0501111 en vraag naar Paul van de Pol, Annemarie de Vaal of Hans van Dijk. We helpen je graag verder.

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol - Salesmanager

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.