Zakelijke telefoonnummers

Zakelijke telefoonnummers voor jouw organisatie

Op zoek naar een nieuw geografisch, 085- of 088-bedrijfsnummer voor je bedrijf? NuCall levert telefoonnummers in alle beschikbare categorieën, zowel nationaal als internationaal. U kunt ook overstappen met behoud van uw huidige nummer. Dit noemen wij een nummerportering. Alle beschikbare nummers zijn aan al onze VoIP oplossingen te koppelen en flexibel te gebruiken.

Voor bedrijven die een regionale uitstraling willen, zijn de geografische telefoonnummers en goede oplossing. Je ontvangt een lokaal nummer, beginnend met het netnummer van je eigen regio.

Landelijke 085-nummers en 088-bedrijfsnummers zijn regio-onafhankelijk en geven dus een landelijke uitstraling. Deze koppelen wij op dezelfde wijze als een geografisch nummer en de gebruikskosten zijn zowel voor de beller als voor jou dus hetzelfde als bij gebruik van geografische nummers.

0800-nummers en 090X-nummers zijn servicenummers met een landelijke uitstraling, waarbij een 0800 nummers specifiek bedoeld is om de beller vrij van kosten te houden, terwijl een 090X nummer de mogelijkheid geeft om de beller tegen een betaald tarief 

De uitgifte van deze nummers gaat via ACM en wij helpen je bij de aanvraag en het duurt ongeveer 2 weken voordat het nummer actief is.

Zakelijke internationale telefoonnummers

Voor het MKB en grootzakelijk segment leveren wij eveneens Internationale telefoonnummers van de meeste EU landen. Deze zijn specifiek op aanvraag te verkrijgen en per land zijn er afwijkende regels, waaraan de uitgifte van het nummer dient te voldoen. 

Heb je vragen over de aanvraag of het gebruik van een internationaal telefoonnummer? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. 

STEL JE VRAAG

Paul van de Pol – Sales Manager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.